leefstijl coach essentiele elementen

Wat doet een leefstijlcoach?

Veel Nederlanders hebben overgewicht, slapen slecht, eten te veel en niet altijd even gezond, bewegen te weinig en drinken te veel. Ook in Vlissingen. Leefstijl is een term die je (terecht) steeds vaker hoort. Een gezonde leefstijl is urgenter dan ooit. We dromen ervan om voor altijd jong, slank en sterk te blijven. Een leefstijlcoach is jouw gids om dagelijkse gewoontes te veranderen.

Fysiotherapie Paauwenburg biedt individuele trajecten om zelf aan de slag te gaan met jouw leefstijl gewoonten, op jouw manier en jouw eigen tempo. Een leefstijlcoach geeft je inzicht in wat voor jouw belangrijk is en hoe je grip krijgt op dagelijkse gewoontes. Alles hangt samen met keuzes maken. Hoe maak ik een gezonde keuze en hoe blijf ik dit volhouden? De leefstijlcoach helpt je met het formuleren van jouw eigen doel en welke stappen je kunt zetten om dit doel te behalen.

In onze praktijk zijn Chantal en Maureen leefstijlcoach en staan ingeschreven in het leefstijlregister van het KNGF.

Wanneer kan een leefstijlcoach iets voor jou betekenen?

  • Meer energie, betere balans in je leven
  • Prettiger voelen in je eigen lichaam
  • Een paar kilo wilt afvallen
  • Een betere nachtrust
  • Een meer ontspannen gevoel in je lichaam
  • Minder last van stress ervaren

Hoe gaat het in zijn werk?

Chantal of Maureen maken tijdens het kennismakingsgesprekĀ een inventarisatie ten aanzien van wensen ter bevordering van een gezonde leefstijl . We inventariseren diverse gebieden waar mogelijk problemen kunnen spelen, denk hierbij aan voeding, beweging, slaap, ontspanning, stress of zingeving. Aan het eind van de intake formuleren we samen een leefstijlplan. Dit kan bestaan uit persoonlijk beweegadvies, voedingsplan advies over stress, slapen, ontspanning, ontspanningsoefeningen en het in kaart brengen van gedragspatronen en werken aan gedragsverandering. Gesprekken duren gebruikelijk 1 uur.

Gaan we met elkaar een samenwerking aan, dan leggen we dit vast in een coach contract.

 

Kosten:

Kennismakingsgesprek ( 30 minuten) gratis

Sessie van 1 uur: 72,50 EUR

Pakket van 6 sessies: 400 EUR

prijzen exclusief BTW