Maureen Dronkers

BIG-nummer: 49926020004

Mijn naam is Maureen Dronkers en ik ben in juni 2019 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Avans Hogeschool in Breda. Na mijn waarnemingen als fysiotherapeut binnen een instelling en een fysiotherapiepraktijk gedurende de zomer, ben ik begonnen bij Fysiotherapie Paauwenburg.

Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Wervelkolom gevolgd, wat ik zeer leuk en interessant vond. Momenteel zijn mijn interesses binnen het vakgebied nog erg breed en zie ik diverse patiƫnten met uiteenlopende klachten. Binnen de praktijk ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Daarnaast ben ik op maandag en donderdag in de fitnesszaal te vinden, waarbij ik mensen begeleid bij de oefeningen en hen help hun doelen te behalen.

Natuurlijk zit ik de komende jaren nog niet stil en ben ik van plan genoeg te leren. Ik wil mijzelf de komende tijd gaan ontwikkelen op het gebied van handtherapie en dry needling. Daarnaast zou ik nog graag een specialisatie behalen door een masteropleiding te volgen in de toekomst. Momenteel spreekt de manuele therapie mij zeer aan.