Re-integratietraject voor uw werknemers

Als werkgever hou je je werknemers graag gezond en gemotiveerd. Helaas gooit het leven soms roet in het eten. Bij Fysiotherapie Paauwenburg helpen we je met onze speciale zorg op maat. Als uitvoerende organisatie van  Ascenditur hebben we een pakket van expertises gebundeld tot een aanpak die werkt.

Personeel is voor veel bedrijven het meest waardevolle kapitaal. Zorg dragen dat het personeel op de lange termijn waardevol blijft voor de organisatie is van essentieel (economisch) belang. Duurzame inzetbaarheid is niet alleen afhankelijk van de persoonlijke situatie van de werknemer, maar ook gekoppeld aan organisatiefactoren zoals de werkomgeving en de functie. Door op de juiste manier aandacht te besteden aan de persoonlijke inzetbaarheid van een medewerker en hoe een werknemer zich binnen een organisatie voelt en functioneert, kan een belangrijk deel van het langdurig verzuim voorkomen worden.

Ascenditur

Uniek aan onze benaderingswijze is dat wij integraal kijken naar alle  deelaspecten van duurzame inzetbaarheid: VitaliteitWerkvermogen en Employability. Ascenditur biedt een multidisciplinaire aanpak, waarin vanuit verschillende disciplines de juiste elementen worden samengevoegd voor een aanpak op maat. Hierdoor kunnen we je binnen alle lagen van de organisatie ondersteunen. Niet alleen met maatwerktrajecten, maar uiteindelijk ook op beleidsmatige aspecten, middels een sterk projectmatige aanpak. Hiermee beogen we een effectieve, kostenbesparende  aanpak die het verzuimpercentage verlaagt en re-integratie verkort. Zo houd je als werkgever grip op langdurig verzuim en tevreden personeel.

Meer weten? https://www.ascenditur.nl/page/duurzame-inzetbaarheid

In het Paramedisch Centrum Paauwenburg

In het PCP bieden we een aanpak op maat aan voor werknemers. Daarin kunnen allerlei expertises aan bod komen, van coaching en psychologie tot diëtetiek en fysiotherapie. Het uiteindelijke doel is re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Geïnteresseerd?

Deel de speciale pagina voor werknemers met uw werknemer of neem contact op met Chantal de Koning