Re-integratie

Als je door pijn niet in staat bent te werken kun je met een fysiotherapeut aan de slag om hieraan te werken. Soms is dit helaas niet voldoende. Bij Fysiotherapie Paauwenburg bieden we een een volledig pakket voor een succesvolle re-integratie.

Het re-integratieprogramma is opgesteld in nauwe samenwerking met re-integratie-experts Ascenditur. In dit programma bieden we niet alleen onze expertise op het gebied van algemene fysiotherapie, maar brengen we ook mentale, sociale en werkgerelateerde factoren met je in kaart. Dat complete plaatje helpt jou om te begrijpen hoe je kan voorkomen dat je nog een keer eruit komt te liggen, en het helpt ons om een volledig beeld van jou te krijgen. Vervolgens bieden we je een oplossing op maat aan.

Het zou zo maar kunnen dat die maatwerkoplossing voor jou bestaat uit coaching, fysiotherapie en diƫtetiek. Of misschien een aantal sessies met een psycholoog. We mixen en matchen expertises zodat jij de beste hulp krijgt om je klachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. Op deze manier werken we samen naar een vitaal lichaam en een gezonde geest. We richten ons hierbij niet alleen op jouw herstel, maar ook op preventie. Met als voornaamste doel weer optimaal functioneren op je werk, nu en in de toekomst.

Ook handig: al deze disciplines zitten in Paramedisch Centrum Paauwenburg!

We voeren de trajecten uit in samenspraak met jouw werkgever of het UWV. Uiteindelijk leiden de trajecten niet alleen tot re-integratie, maar ook tot duurzame inzetbaarheid: we helpen jou om beter te worden en te blijven.

GeĆÆnteresseerd? Chantal informeert je graag verder.

Klik hier om een vrijblijvende eerste afspraak te maken.