Lennie Jacobse

BIG-nummer: 39055723104

In onze praktijk ben ik werkzaam als  kinderfysiotherapeute en VKOH-therapeute. Hierbij begeleid ik kinderen op de praktijk, in de thuissituatie of op verschillende (speciaal-onderwijs)basisscholen. Zo ben ik voor de Respont groep werkzaam op de locaties het springtij en op het Odyzee. Binnen de Archipel scholengroep ben ik werkzaam op de Kameleon/Tweemaster en Lispeltuut.

De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd zoals “schrijfproblemen bij kinderen, autisme en bewegen, kritisch begeleiden van kinderen, zuigelingenasymmetrie en plagiocephalimetrie I, II en III, sportblessures en beweegprogramma’s bij kinderen.”

Mijn doelgroep zijn kinderen van 0-16 jaar, met verschillende klachten; van enkelklachten tot een motorische ontwikkelingsachterstand, van afgeplat hoofdje tot training kracht en conditie.
Vanuit mijn achtergrond als Kritische Ontwikkelingsbegeleider (VKOH) benader ik de kinderen met geduldig begrip en respect voor wat hij/zij op dat moment kan en niet wat hij/zij zou moeten kunnen. Samen gaan we haalbare uitdagingen aan om zo tot verder ontwikkeling te komen.