Karin Koster

BIG-nummer: 39910324404

Mijn naam is Karin Koster en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de Avans hogeschool in Breda. Tijdens mijn afstuderen heb ik de kans gegrepen om ervaring in het buitenland op te doen. In Indonesië heb ik veel met kinderen gewerkt om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren. Terug in Nederland ben ik direct aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Paauwenburg.

Ik vind afwisseling van behandeling op de praktijk en bij mensen thuis erg leuk. Mijn voornaamste interessegebieden zijn mensen met ademhalingsklachten en neurologische problemen. Als u, bijvoorbeeld, ten gevolge van herseninfarct (CVA of TIA) moeite heeft met gewoon dagelijks leven ben ik uw therapeut. Ook mensen met langdurig pijnklachten in het lichaam hebben mijn interesse. Hierbij probeer ik door middel van pijneducatie het inzicht in oorzaak en gevolg te verbeteren.

Sinds 2011 ben ik gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met COPD, ademhalingsproblemen en hyperventilatie. Hiervoor heb ik samen Erwin Pouwelse een speciaal oefenprogramma opgezet.

Ik heb diverse scholingen gevolgd zoals de 4xT methode. Hierbij combineer ik testen, tape en oefeningen met veelal een direct resultaat. Om mensen met neurologisch letsel te behandelen heb ik scholing voor neurorevalidatie gevolgd. Cursus omtrent chronisch pijn waarbij fysieke en mentale aanpak centraal staat heb ik ook gevolgd. Momenteel ben ik bezig met scholing, zodat ik mezelf kan aansluiten bij het claudicationet.

Ieder mens is uniek en verdient een individuele aanpak. Mijn uitdaging is het om samen met u een zo goed mogelijk resultaat te behalen.