Hardloop blessures

Iedereen wil geen hardloop blessures, beginners of ervaren hardlopers. Echter het aantal hardloop blessures stijgt. Daarom is blessure preventie een belangrijk onderdeel van de training. Zo houd je plezier in het hardlopen. Echter hoe weet je nu of je de juiste oefeningen doet? En hoe voer ik ze goed uit? Hoe kan je pijnvrij hardlopen?
Peter van Kempen en Chantal de Koning zijn running smart expert. Dit is een innovatief, wetenschappelijk onderbouwd concept om hardlopers en andere sporters te ondersteunen in blessurepreventie of prestatieverbetering.
Wil je weten hoe je jouw “zwakke schakels” kunt verbeteren? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd oefenprogramma? Maak dan snel een afspraak. Tijdens een eerste contact zul je worden gescreend om tot een biomechanisch profiel te komen. Meteen is ook een oefenschema beschikbaar dat focust op je lenigheid, kracht en stabiliteit. Indien gewenst kan meteen een persoonlijk loopschema worden gemaakt.
Je wordt begeleid bij de oefeningen en het loopschema.
Wat doen wij
– intake en screening
– rapport, advies en persoonlijk oefenschema
– 1 vervolgsessie, aanleren oefeningen
– 6 maanden gratis online coaching, aanpassing oefenschema De testen zijn geschikt voor iedereen
Over het algemeen kunnen we stellen dat je voor minder dan de prijs van een paar goede loopschoenen op een zeer kwalitatieve RunningSmart dienstverlening mag rekenen!