Allereerst hopen we dat iedereen veilig en gezond is geweest tijdens de intelligente lockdown.

Ten tweede kunnen wij en hopelijk jullie ook niet wachten om weer aan de slag te gaan in de fitness! Wij zijn er in ieder geval klaar voor om jullie op een veilige en prettige manier weer te kunnen begeleiden bij het sporten en jullie persoonlijke doelen te helpen behalen.

Wat hebben wij jullie gemist! Vanuit de overheid is bepaald dat sportscholen vanaf 1 juli weer open mogen, mits de 1,5 meter gewaarborgd en goede ventilatie aanwezig is. Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een prettige en veilige sportomgeving voor jullie te creëren. per 1 juli gaan wij buiten trainingen te verzorgen, in de vorm van circuittrainingen om de verschillende spiergroepen te trainen.

De kleedruimte en kluisjes zijn beschikbaar met de voorwaarde dat er slechts 1 persoon tegelijk in de ruimte aanwezig mag zijn. Daarnaast is het extra belangrijk dat alle toestellen en materialen schoongemaakt worden na gebruik. Wij rekenen hierin op jullie medewerking.

Iedereen dient zich vooraf in te schrijven voor de trainingsblokken, zowel voor de reguliere fitness in de oefenzaal als voor de lessen buiten. Voor de fitnessblokken in de oefenzaal geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen. Voor de lessen buiten geldt een minimale groepsgrootte van 3 personen. . Het fitness rooster staat onderaan vermeld.

Uiteraard geldt voor de fitness ook dat je bij symptomen van Corona (hoesten, niezen, neusverkoudheid of koorts) bij jezelf of één van je huisgenoten thuis blijft.

Wij vinden het belangrijk om het sporten op een veilige en verantwoorde manier te hervatten, dit om blessures te voorkomen.  Om die reden zal iedereen, voordat de fitnesslessen van start gaan, telefonisch benaderd worden door één van de therapeuten voor een korte screening. Ons streven is om iedereen in de komende 3 weken te hertesten om een aangepast fitnesschema aan te kunnen bieden op basis van je huidige lichamelijke conditie.

Wij hebben ontzettend veel zin om jullie weer te mogen verwelkomen bij onze fitness. Trek de sportoutfit alvast uit de kast, leg bidon en handdoek klaar zodat je helemaal klaar bent voor de eerste workout bij onze fitness na de coronaperiode!

 

Sportieve groet!

 

Team Fysiotherapie en Fitness Paauwenburg

 

 

Overzicht fitnessrooster vanaf woensdag 1 juli

 

Fitness in de oefenzaal
Maandag 08:00 – 09:00  uur of 09:15 – 10:15 uur
Woensdag 08:00 – 09:00  uur of 09:15 – 10:15 uur
 
Fitnesslessen buiten
Maandag 17:15 – 18:15 uur
Donderdag 16:15 – 17:15 uur

 

Op de praktijk liggen intekenlijsten klaar voor de trainingen.

Inschrijven kan ook via mail of telefoon.

Graag afmelden wanneer je niet kunt komen.

 

info@fysiopaauwenburg.nl

Tel: 0118-465474