Op 7 september 2023 organiseert het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland samen met Buurtteams Vlissingen en Vlissingen in Beweging een Doortrapdag voor senioren in de gemeente Vlissingen. Tijdens deze dag wordt er een serie van gratis fietsactiviteiten georganiseerd voor de inwoners van de gemeente Vlissingen en omstreken.

Bij de Doortrapdag staat de fietsveiligheid voor ervaren fietsers, 55-plussers, centraal. Er zijn deskundigen aanwezig, waarmee zowel theorie als praktijk aan bod komen. De fietsenmaker stelt de fietsen perfect af en samen met een fysiotherapeut worden er oefeningen gedaan waarbij de spieren, die je nodig hebt bij het fietsen, ook soepel blijven. Voor de koffie en lunch wordt gezorgd! Als afsluiting bestaat het laatste deel uit een mooie en gezellige fietstocht.

 

Programma

De Doortrapdag start om 09:45 uur bij Wijkcentrum de Burgerij, Van Hogendorpweg 58A in Vlissingen. Het programma inclusief fietstocht duurt tot ongeveer 15:00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 30 augustus 2023 via het aanmeldformulier op www.vlissingeninbeweging.nl/doortrappen of telefonisch bij Mark Vermue van Buurtteams Vlissingen via telefoonnummer 06-29682906.

www.vlissingeninbeweging.nl/doortrappen

doortrappen, fietsen Veiligheid

Vlissingen, doortrappen fietsen veiligheid