Fysiotopics

Fysiotopics

Zorgplan Fysiotopics

Fysiotherapie Paauwenburg werkt voor een aantal klachten met de zorgplannen van fysiotopics. Dit geldt onder andere voor rug-, nek- schouderpijn, maar ook artrose.

Pijnklachten zijn voor iedereen weer anders. De juiste behandeling van uw pijn is belangrijk om snel weer van uw pijn af te zijn. Zo kunt u weer pijnvrij bewegen en uw dagelijkse activiteiten doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel.

Alle zorgplannen zijn ontwikkeld door professionals. Met een zorgplan kunt u rekenen op betrouwbare zorg en een spoedig en blijvend herstel. Uw fysiotherapeut gaat direct samen met u aan de slag. Aan de hand van een uitgebreid startonderzoek wordt bepaald hoe ernstig en hevig uw pijn is. De behandeling is persoonlijk maatwerk. Afhankelijk van de ernst van uw pijn varieert de behandeling van een korte begeleiding tot maximaal zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.

Gedurende het Zorgplan krijgt u aanvullend op uw behandeling extra begeleiding op afstand. Dit kan bestaan uit overleg met uw fysiotherapeut of bijvoorbeeld online oefeningen voor uw rug. Zo kunt u ook thuis werken aan uw herstel, samen met uw fysiotherapeut. De mogelijke inzet van e-health wordt in afstemming met uw fysiotherapeut bepaald. De zorg voor uw rug stopt niet na de behandeling. Het is juist belangrijk om uw lichaam goed te gebruiken tijdens uw alledaagse activiteiten. Uw fysiotherapeut geeft u hiervoor tips en adviezen in een persoonlijke afsluiting van het zorgplan. Zo blijft u ook in de toekomst verlost van rugpijn.