Erwin Pouwelse

BIG-nummer: 09914674504

Sinds 2011 ben ik werkzaam alsĀ fysiotherapeutĀ binnen het team van Fysiotherapie Paauwenburg. In 2012 ben ik gestart met de opleiding ā€˜master physical therapy in sportsā€™ en in 2016 afgestudeerd als masterĀ sportfysiotherapeut. Als sportfysiotherapeut ben ik naast de werkzaamheden op de praktijk ook verbonden aan een sportnetwerk: de ADRZ sportkliniek.

Ik heb altijd interesse in sport gehad en zo ook binnen de fysiotherapie. Als sporter weet ik zelf hoe vervelend en frustrerend het kan zijn om niet te kunnen sporten door een blessure. Mede hierdoor vind ikĀ sportfysiotherapieĀ een mooi vak en motiveert het mij om sporters weer terug te laten keren naar hun sport, het liefst op hun oude niveau.

Met name sporters met klachten aan enkel, knie en/of heup vind ik interessant. Ik kies dan ook vaak cursussen uit die hier op gericht zijn. Voorbeeld hiervan is de cursus ā€˜overbelastingblessures aan de onderste extremiteitā€™.

Ook participeer ik in deĀ ADRZ sportkliniek. Dit sportnetwerk van orthopeden, sportartsen en sportfysiotherapeuten werkt nauw samen.Ā  o.a. middels het houden van een sportspreekuur. De sportkliniek organiseert ook bijeenkomsten om kennis te delen met andere doelgroepen.

Naast het begeleiden van sporters wekken orthopedische klachten mijn interesse. Alle spier-, pees en gewrichtsklachten vallen hieronder. Het onderzoeken waar de oorzaak van de klachten liggen en het behandelen, in samenspraak met de patiƫnt, van deze klachten behoren hiertoe. Als mensen hun dagelijkse activiteiten weer klachtenvrij kunnen uitvoeren geeft dat een voldaan gevoel.

Kortom voor sport gerelateerde blessures of orthopedische klachten kunt u binnen Fysiotherapie Paauwenburg bij mij terecht. Iedere blessure en/of klacht is uniek en verdient een individuele aanpak. Samen met u ga ik aan de hand van uw hulpvraag u zo goed mogelijk begeleiden, zodat u weer zonder klachten kunt sporten of deel kunt nemen aan uw dagelijkse activiteiten.