Paramedisch Centrum Paauwenburg ♥ voor de wijk

Op vrijdag 14 februari a.s. van 16.00-18.00 uur is het 10-jarig jubileumfeest van Paramedisch Centrum Paauwenburg. Iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje!!

In oktober 2009 is Paramedisch Centrum Paauwenburg officieel geopend en natuurlijk willen wij dit 10 jarig-jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan.

In het kader van Valentijnsdag is het thema van het feest ‘♥ voor de wijk’.

Ons Paramedisch Centrum is gevestigd in een locatie van welke door de Gemeente Vlissingen in het kader van bezuinigingen op de lijst staat om te worden afgestoten. Hierdoor zullen wij hoogstwaarschijnlijk het pand moeten verlaten. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen en zijn druk op zoek naar alternatieve locaties binnen de wijk Paauwenburg, wat bijzonder lastig is.

Met het thema “♥ voor de wijk’ willen wij het belang van een paramedisch centrum in de wijk Paauwenburg benadrukken. Behalve een huisarts, apotheek en tandartspraktijk is er binnen de wijk Paauwenburg met ruim 10.000 inwoners geen andere (para)medische praktijk gevestigd. Voor de leefbaarheid van de wijk is een dergelijk centrum onmisbaar. Natuurlijk komen in onze praktijk ook veel cliënten van buiten de wijk.

Binnen ons centrum zijn momenteel Fysiotherapie Paauwenburg, Oefentherapie Het Beweegpunt, Diëtistenpraktijk Ilona Sonke, Osteopathie Walcheren, Ergotherapie Walcheren, Donkersteeg Orthopedisch Schoentechniek en Psychologiepraktijk Het Betere Werk gevestigd. Tevens is er een kleinschalige Fitnessmogelijkheid.

Verschillende disciplines onder 1 dak zorgen dat u, als cliënt, optimaal begeleid kan worden en de juiste zorg op de juiste plaats ontvangt. Onderlinge samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel.

Graag willen wij u van H♥rte uitnodigen om bij ons Jubileum-feest aanwezig te zijn.