Vanuit onze vakgroep KNGF is bekend geworden dat het RIVM toestemming heeft gegeven om weer aan de slag te mogen! Het is nog wel even af wachten op het definitieve stappenplan. En het is nog even afwachten op het officiƫle groen licht.

We hebben zelf ondertussen niet stil gezeten en hebben voorbereidingen getroffen om weer te starten. Beschermingsmiddelen zijn aanwezig en we hebben aangepaste huisregels in onze nieuwe praktijk, waar iedereen zich strikt aan moet houden. Ook hebben we de praktijk zo ingericht waardoor er coronaproof gewerkt moet kunnen worden.
We zullen naar aanleiding van het definitieve document aanpassingen verrichten, zodat we volledig volgens de geldende richtlijnen zullen werken!

Er is aangegeven dat er zeer behoedzaam en volgens een zeer nauwgezet stappenplan weer opgeschaald mag worden in de fysiotherapie.
Dat betekent dus dat niet iedereen tegelijk behandeld kan worden. Wij moeten als beroepsgroep onze professionele verantwoordelijk nemen en in de eerste periode alleen de hoogst noodzakelijke fysiotherapeutische zorg verrichten.

Let wel, alleen met de genomen maatregelen wordt een behandeling gegeven. U krijgt daar later meer informatie over via de website, Facebook en Instagram. Wij als fysiotherapiepraktijk en als mens begrijpen heel goed en hebben al gemerkt dat de druk om weer te behandelen groot is. De afgelopen 6 weken zijn voor veel mensen een tijd van lijden geweest. Hoe moeilijk het ook is, we moeten bedachtzaam en nauwkeurig handelen.

Een tweede golf willen we voorkomen. Alleen dan zijn de afgelopen weken een succes geweest om het Corona virus te controleren.

Dus alstublieft nog even geduld en uw begrip!

De fysiotherapeut neemt contact met u op om een afspraak te maken.