Beste sporters,

Vanaf 1 september start Fitness Paauwenburg weer volledig op. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid. Onze praktijk heeft dan ook extra voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige en prettige sportomgeving te creƫren.

Om deze maatregelen te kunnen handhaven zijn wij genoodzaakt om met een reserveringssysteem te werken. Iedereen dient zich vooraf in te schrijven voor een trainingsmoment. Het bestaande fitnessrooster is zo veel mogelijk gehandhaafd. Helaas zijn de vrije fitness-momenten nog niet mogelijk.

De beide kleedruimtes en kluisjes zijn beschikbaar met de voorwaarde dat er slechts 1 persoon per ruimte aanwezig mag zijn. Wij vragen dan ook om zo veel mogelijk thuis om te kleden en rekening met elkaar te houden. Het is extra belangrijk om alle toestellen en materialen na gebruik schoon te maken. Wij rekenen hierin op een ieders medewerking.

Bij (milde) symptomen van Corona (hoesten, niezen, neusverkoudheid of koorts) bij jezelf of een huisgenoot dient de training geannuleerd te worden.