Fitness Paauwenburg is helaas genoodzaakt om in ieder geval tot 28 april  gesloten te blijven.

Wij hebben dan ook besloten om de lopende abonnementen van Fitness Paauwenburg tot nader te bepalen datum te bevriezen. Er wordt geen lidmaatschapsgeld afgeschreven en het abonnement zal wanneer het weer mogelijk is, worden voortgezet. Hiervan krijgt u van ons bericht.

Als service bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra Online-service. Onze collega’s Maureen en Erwin kunnen u voorzien van een leuke en effectieve workout. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om met een app zelf thuis oefeningen te kunnen uitvoeren.

Wij begrijpen dat thuis sporten de nodige motivatie en zelfdiscipline vraagt. Het is mogelijk om u hierbij te ondersteunen door middel van online-begeleiding, zoals bijvoorbeeld videobellen.

Laat ons weten als u van één van deze mogelijkheden gebruikt wilt maken. De praktijk blijft middels telefoon en mail bereikbaar: info@fysiopaauwenburg.nl en/of 0118-465474.

Het is in deze tijden extra belangrijk om fit te blijven, dus let goed op uw voeding en blijf voldoende in beweging! Was uw handen, houd afstand en zorg dat u voldoende vitamines binnenkrijgt!