scan QR COVID 19

Fitness Paauwenburg scant QR code per 8-11-21

Door de stijgende coronacijfers heeft de overheid de beslissing genomen om het verplicht te stellen dat sportscholen hun sporters om een QR-code vragen. Helaas geldt dit dus ook voor onze fitness. Vanaf maandag 8-11-21 zijn wij genoodzaakt iedere sporter bij binnenkomst te vragen om zijn of haar QR-code/toegangsbewijs.

Hoe gaan wij te werk?

  • ¬†Meld je bij binnenkomst (voordat je gaat sporten) bij de fysiotherapeut die de groep begeleid. Deze scant dan jouw code.
  • Wij vragen je dan om toestemming te verlenen om dit bij jouw gegevens te vermelden zodat wij weten dat je een geldige QR-code hebt overlegd. Je hoeft je code dan niet nogmaals te laten zien.
  • Heel belangrijk: neem wel iedere keer dat je komt sporten je QR-code mee voor het geval wij een controle krijgen.

Ben je niet gevaccineerd en kies je ervoor om je niet te laten testen, dan mogen wij je helaas niet toelaten. Neem in dat geval even persoonlijk contact op zodat we kunnen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen in deze situatie.

Overige maatregelen

  1. De 1,5 meter afstand proberen we nu al zo veel mogelijk te behouden.
  2. Houd onze apparatuur goed schoon. Hiervoor vragen wij jullie medewerking.
  3. Vanaf maandag 8 november moet bij binnenkomst van het centrum een mondkapje worden opgezet, in de oefenzaal hoeft dit niet.
  4. Graag ook gelijk bij binnenkomst de handen ontsmetten.

Bij symptomen van COVID-19 (hoesten, niezen, verkoudheid of koorts) dient de training afgezegd te worden.

Hopelijk kunnen we met bovenstaande maatregelen voorkomen dat het virus zich verder verspreid en kunnen we op deze manier nog wel in beweging blijven.

 

Sportieve groet