Ommetje met Fysiotherapie Paauwenburg

Ommetje met Fysiotherapie Paauwenburg

Fysiotherapie Paauwenburg heeft is samenwerking aangegaan met 2 andere organisaties: Vlissingen in Beweging en stichting Roat. Wij hebben een wandelcompetitie opgezet in de wijk Paauwenburg met de Ommetje app. Ommetje is een initiatief van de Hersenstichting, gemaakt in samenwerking met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder.

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je hersengezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.
Ga met elkaar op afstand de strijd aan in de wijk Paauwenburg!! De competitie start op maandag 13 september en eindigt op vrijdag 12 november.

Teams

We voegen daar meteen iets leuks aan toe. Over 8 weken pakken we de rankings erbij. Degenen die dan op nr 1 van hun team staan, krijgen een verrassing opgestuurd. Ook hebben we een aanmoedigingsprijs voor 1 persoon!
Wij hebben 4 teams aangemaakt:

  1. Fysiotherapie Paauwenburg
  2. ‘de Burgerij”
  3. Louise de Colignyschool
  4. Theo Thyssen school

Hoe werkt het?

We hebben per team een wandelcompetitie aangemaakt. Ga de uitdaging aan tegen je collega’s door dagelijks een ommetje van 20 minuten te maken. Je wandelt dus individueel tegen je teamgenoten, maar ook als team tegen andere teams. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn. Daarnaast kun je in de app allerlei medailles behalen. Verder word je na ieder ommetje beloond met een hersenweetje van Erik Scherder.

Zo doe je mee
1. Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
2. Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, maak dan een nieuw account aan op een ander e-mailadres. Of verwijder je bestaande account. Je bent dan wel al je punten kwijt.
3. Voer de unieke bedrijfscode in: AQQMR
4. Nadat je de bedrijfscode hebt ingevuld bij ’team toetreden’ klik je op volgende. Je kunt dan jouw team kiezen. Let op: je kunt niet meer wisselen.
5. Voltooi je registratie.
6. Loop een ommetje!

LET OP, VOL=VOL!

Heel veel succes met Ommetje!

Chantal de Koning ( Fysiotherapie Paauwenburg)
Joost Hopmans ( Vlissingen in Beweging)
Daphne van der Stoep ( Roat)