Ten gevolge van het Corona-virus heeft de praktijk de volgende maatregelen genomen:

De praktijk is tot 6 april a.s. volledig gesloten voor Fitness en groepstherapie.

Voor gewone fysiotherapie hebben wij besloten om onze verantwoordelijkheid te nemen en alleen nog noodzakelijk zorg aan te bieden, zoals:

  • Acute klachten; denk hierbij aan rug- of nekklachten met uitstraling
  • Therapie na een recente operatie
  • Nachtelijke pijn
  • Als uw huisarts vind dat fysiotherapie noodzakelijk is.

Manuele behandeling van kwetsbare ouderen (leeftijd ouder dan 70 jaar) en kinderen voeren wij in principe niet meer uit. Dit geldt ook voor therapie aan huis.

Het is nog wel mogelijk om een afspraak bij ons te maken, samen kijken we of behandeling meteen noodzakelijk is. Wij proberen zoveel mogelijk therapie op afstand te realiseren met alleen daar waar nodig fysiek contact. Ook (beeld)bellen voor tips/adviezen en oefeningen behoort tot de mogelijkheden, ook voor de kinderfysiotherapie.

Bij bezoek aan de praktijk wordt U verzocht een groot badlaken mee te nemen in verband met de hygiëne. Wij intensiveren nog meer het desinfecteren en nemen alle noodzakelijke hygiënische maatregelen in acht.

Wij willen iedereen verzoeken bij tekenen van verkoudheid en/of griep niet naar de praktijk te komen. Zeker als u een van de volgende verschijnselen heeft;

  • Verhoging van uw temperatuur en zeker bij koorts
  • Luchtwegklachten zoals kortademigheid, hoesten
  • In contact geweest met patiënt met het corona virus

Deze maatregelen hebben als doel om de gezondheid van onze patiënten en werknemers te waarborgen maar dienen tevens om het zorgsysteem te ontlasten door zoveel mogelijk besmettingen te voorkomen.

Voor vragen/opmerkingen blijven wij bereikbaar via 0118-465474 of via mail info@fysiopaauwenburg.nl.