Klanttevredenheid

Fysiotherapie Paauwenburg levert behandelgegevens aan de landelijke database fysiotherapie om de kwaliteit van de fysiotherapie te verbeteren. Uiteraard gebeurd dit anoniem en waarborgen we jouw privacy! Jouw naam en contactinformatie gebruiken we niet. Onderstaande gegevens verzamelen we wel:

  • Geboortejaar
  • Geslacht
  • Zorgverzekeraarscode (UZOVI)
  • Behandelgegevens (de klacht waarvoor je wordt behandeld, het soort behandeling en de tijdsduur van de behandeling)

Waarom zijn deze gegevens belangrijk?

Het doel van een fysiotherapeut is om altijd optimale zorg leveren. En om te bepalen hoe effectief bepaalde behandelingen zijn vergelijken we in de LDF gegevens per behandeling met landelijke gemiddelden. Op basis van deze vergelijking beslist  jouw fysiotherapeut welke behandeling het beste is.

Fysiotherapie Paauwenburg werkt met elektronisch patientendossier ( epd). Via het EPD leveren wij data aan naar IQ Healthcare en Mediquest. Dit zijn gerenommeerde en betrouwbare organisaties waarmee de beroepsvereniging overeenkomsten heeft afgesloten en die uiteraard voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Toestemming

Met jouw toestemming help je mee aan het verbeteren van fysiotherapeutische zorg: fysiotherapeuten kunnen in het LDF-dashboard bekijken welke behandelingen op welke manier het meest effectief zijn voor jou zijn. Op deze pagina vertellen we welke informatie we gebruiken worden en wat er precies gebeurt met die gegevens

Zo dragen jouw gegevens dragen bij aan een hogere kwaliteit van de zorg.

Mocht je hier NIET aan willen deelnemen, vertel het uw fysiotherapeut!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recensies

Patiënten over Fysiotherapie Paauwenburg

Anoniem
Ze is goed en deskundig. Ze begeleid je door heel al je behandelingen heen en geef goede adviezen. En als er meer uit te halen is dan fysiotherapie dan bespreek ze dat, en stuurt je door.

Anoniem
De behandeling is uitstekend met duidelijke uitleg en alles is bespreekbaar

Anoniem
Professionele hulp voor mijn klachten en goede oefeningen zodat mijn klachten niet terug komen

Anoniem
Goede communicatie en dat ze echt naar mij luistert. Zo voelt het vertrouwd en voel ik mij goed geholpen